Bryllupsmodetendenser I sommeren 2019

Tendenserne inden for bryllupsmode skifter ligesom al anden mode. Tendenserne i 2019 er, at der er plads til unikke og individuelle ønsker, uanset om man er til den overdådige prinsessekjole, en 60’er-inspireret brudekjole eller måske ligefrem en buksedragt.

Prinsessekjolen

Det royale bryllup mellem Meghan Markle og Prins Harry har helt sikkert sat drømme i gang hos mange kvinder om at blive gift i en overdådig og smuk prinsessekjole. Med prinsesse-modellen får man store skørter, satin og tyl, og der er som regel også et flot slæb. Prinsessekjolen er stram foroven og fyldig forneden og fremhæver kvindekroppen på en smuk og feminin måde. JJ’s House har en smuk og varieret udvalg af brudekjoler, og her finder du mange smukke prinsessekjoler med enten rund halsudskæring eller v-udskæring, med perler og pailletter og Court-slæb. I sådan en vidunderlig brudekjole kan du helt sikkert leve drømmen ud om at være den smukkeste brud for en dag.

Tilbage til 60’erne

Populære er også de 60’er-inspirerede brudekjoler. Denne type kjole har et frisk og romantisk look på samme tid. Hos JJ’s House finder du flotte modeller af brudekjoler med 60’er-look med blonder og perlebroderinger og andre feminine detaljer. Kjolerne er knælange og giver mulighed for at fremvise flotte ben og brudesko. Du får desuden stor bevægelsesfrihed, når der skal danses brudevals eller danse på bordene.

Boheme-look

Boheme-stilen er der også mange, som vælger til deres bryllup. Bryllupskjoler af denne type er ofte lette og luftige har mange blonder, tyl og smukke, feminine detaljer. Stilen er romantisk og nostalgisk, og samtidig er den afslappet og passer godt til f.eks. et havebryllup, eller hvis man gerne vil giftes et sted i naturen, som man holder af. En blomsterkrans i håret vil passe godt til mange boheme-brudekjoler.

Buksedragt

Buksedragten er også en mulighed, hvis du ikke ønsker at iklæde dig en traditionel brudekjole. En buksedragt kan være en smuk og stilfuld beklædning, som fremhæver din kvindelighed på en enkel og elegant måde, og med en buksedragt vil du også skille dig ud fra mange andre brude, der som oftest vælger at tage en brudekjole på.

Lange ærmer

Af andre tendenser i 2019 kan nævnes, at det er in med lange ærmer på kjolerne igen. Så hvis du skal holde et forårs- eller efterårsbryllup, hvor det er køligt, og du gerne vil have en kjole med lange ærmer, så finder du mange smukke modeller med blondeærmer og skønne feminine detaljer.

Blonder

Blonder går aldrig af mode, når det gælder brudekjoler, og man kan finde noget for enhver smag. Man kan f.eks. vælge en yndig blondekjole i havfruesnit, hvilket vil være en meget romantisk bryllupskjole.

Kurver

Endnu en tendens i 2019 er, at kvindelige kurver gerne må fremhæves. Brudekjoler designes også i plus size, og brudekjoler designes i højere grad efter kvindekroppens former. Man finder mange smukke og romantiske brudekjoler, der passer til alle de mange forskellige typer af kvindekroppe, som findes.

Georgia Castro

Georgia Castro